Integritetspolicy för prenumeranter

Här kan du läsa om hur vi hanterar prenumeranters personuppgifter och hur du kan ändra de uppgifter som du registrerar när du väljer att prenumerera på nyhetsbrev från RCC Väst.

Så här hanteras dina uppgifter

Vi delar inte med oss av dina uppgifter till någon annan verksamhet. Din e-postadress kommer inte göras tillgängliga för någon annan användning än nyhetsutskick från RCC Väst. Alla utskick görs genom en tjänst som tillhandahålls av företaget Apsis med en teknik som inte visar adresser till andra prenumeranter.

Statistik ger bättre innehåll

När du öppnar ett nyhetsbrev och klickar på länkar för att läsa nyheter genereras statistik. Dessa uppgifter används för att utveckla och förbättra innehållet i kommande nyhetsbrev så att vi kan fortsätta att ge dig ett relevant och intressant innehåll.

Enkelt att ångra sig

I varje utskick har du som prenumerant möjlighet att avregistrera dig från framtida utskick. Detta kommer omedelbart att respekteras utan dröjsmål. Om du inte längre vill prenumerera på RCC Västs nyhetsbrev behöver du bara klicka på länken "Avsluta prenumeration" längst ner i nyhetsbrevet. Du kan även begära information om de uppgifter som finns lagrade om dig, eller begära att få uppgifter uppdaterade eller raderade, genom att kontakta kommunikation@rccvast.se