MENY

Vårdprocesskoordinator

Regionalt cancercentrum Uppsala Örebro söker en vårdprocesskoordinator till kontoret i Uppsala.

Vår verksamhet

På cancercentrum i Uppsala Örebro sjukvårdsregion arbetar vi med att bidra till en bättre och mer jämlik cancervård - inte bara i vår sjukvårdsregion, utan i hela landet.

Vi arbetar bland annat med kvalitetsregister – både på nationell och sjukvårdsregional nivå, vårdprocessutveckling i sjukvårdsregionen, nationella och sjukvårdsregionala projekt inom cancerområdet samt ett ständigt pågående utvecklingsarbete av den nationella plattformen för kvalitets- och cancerregister.

Regionalt cancercentrum finns på området Uppsala Science Park, i Uppsala.

Ditt uppdrag

Regionalt cancercentrum Uppsala Örebro erbjuder dig en spännande och lärorik arbetsplats. Vi har en stark gemenskap där vi strävar efter ett teambaserat arbetssätt.

Vill du ha en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du bidrar till arbetet med att utveckla cancervården så är det här ett jobb för dig.

Dina kvalifikationer

Du bör ha medicinsk bakgrund, gärna sjuksköterska, para- eller biomedicinare, folkhälsovetare eller annan likvärdig medicinsk utbildning, gärna på masternivå. Meriterande är erfarenhet från cancersjukvård. Mycket god och dokumenterad datorvana krävs. Du bör kunna skriva rapporter och minnesanteckningar.

Din kompetens

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, du bör vara kommunikativ, och utvecklingsinriktad. Arbetet innebär nära samarbete med övriga medarbetare på RCC, såväl som med externa kontakter, varför en god samarbetsförmåga och hög social kompetens är en förutsättning.

Arbetsspråket på RCC är svenska.

Sök tjänsten

Läs mer och sök tjänsten via Akademiska sjukhusets webbplats senast den 30 augusti.

Vårdprocesskoordinator till Regionalt cancercentrum, Akademiska


Ansvarig redaktör: Jesper Törnlund

Sidan uppdaterad: 5 augusti 2019