Kontaktsjuksköterska i cancervården 7,5 hp - INSTÄLLD

Regionalt cancercentrum väst erbjuder utbildningsplatser för kontaktsjuksköterskor i cancervården. Utbildningen är med tre utbildningstillfällen, två internat och en examinationsdag, under våren 2022.

Ämnesområde: Kontaktsjuksköterska
Studieform: På plats
Datum: 25 januari - 26 april
Ort: Göteborg
Arrangör: RCC Väst
Kostnad: Kostnadsfri/7 000 kr
Öppen för: Västra sjukvårdsregionen
Anmäl dig via e-post

Anmäl intresse senast 30 september.

Erbjudande om utbildning Kontaktsjuksköterskan i cancervården 7,5 hp för anställda i Region Halland (pdf, nytt fönster)

Erbjudande om utbildning Kontaktsjuksköterskan i cancervården 7,5 hp för anställda i Västra Götalandsregionen (pdf, nytt fönster)

Utbildningen är kostnadsfri för anställda i Västra Götalandsregion. För anställda i Region Halland tillkommer en kursavgiften på 7000 kr per deltagare. (inkluderar övernattningarna och måltider). Verksamheten bekostar lön och resor för utsedda deltagare, vilket innebär att deltagarna behöver ges förutsättningar för detta i sitt arbete. 

Du som är verksamhetschef föreslår medarbetare som arbetar som kontaktsjuksköterska, eller är påtänkt för uppdraget/funktionen i samband med utbildningen. Vi är angelägna om en spridning av deltagare utifrån både verksamheter och patient processer. Vi kommer därför att ha en urvalsprocess som gynnar detta, vilket innebär att föreslagna medarbetare inte automatiskt garanteras en plats. Eftersom det är en uppdragsutbildning är det inga särskilda antagningskrav mer än sjuksköterskelegitimation. Dock är kursen lagda på avancerad nivå, vilket innebär upplägg och examination med samma krav som i en specialistutbildning. 

Vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer gällande covid-19 pandemin. Utbildningen kan ställas om och hållas på distan eller flyttas på till framtiden.