Kontaktsjuksköterskeutbildning 7,5 hp

Linnéuniversitetet anordnar kontaktsjuksköterskeutbildning under vårterminen 2023 med kursstart den 24/1. Kursen riktar sig till dig som är legitimerad sjuksköterska och har eller kommer att ha ett uppdrag som kontaktsjuksköterska inom cancervården.

Ämnesområde: Kontaktsjuksköterska
Studieform: Distans
Datum: 24 januari
Arrangör: Linnéuniversitetet
Kostnad: ca 15.000-17.000 kr/plats
Öppen för: Södra sjukvårdsregionen

Kursen bedrivs som uppdragsutbildning och ges helt på distans via en kursplattform. Upplägget innebär till stor del självstudier med frihet i förhållande till tid och plats. Seminarier och examinationer kommer dock att vara schemalagda då dessa sker i realtid via Zoom. Kursen går på kvartsfart vilket innebär att studierna tar cirka 10 timmar/vecka.

Då kursen erbjuds som uppdragsutbildning är kostnaden ca 15.000-17.000 kr/plats. Kostnaden varierar relaterat till antalet kursdeltagare. Minst 15 deltagare krävs för att kursen ska kunna starta.

Frågor och intresseanmälan mailar du till carina.persson@lnu.se. I din anmälan behöver du uppge ditt namn och personnummer. Du behöver också uppge mailadress till den chefsperson som förbinder sig att betala för din utbildning. Intresseanmälan önskar vi senast den 10/10 2022.