Stefans stuga

Intill Snötorget i Lindvallen ligger Stefans Stuga, ett specialdesignat och liftnära boende, med avsikt att bli en plats där familjer som drabbats av cancer kan koppla av, umgås, uppleva och vara tillsammans.

....................................................................................................................................

För öppettider på SkiStars anläggning i Sälen, se Skistars hemsida.

Stefans stuga är i princip fullbokad vintersäsongen 2023-2024.
Vi tar emot ansökningar för en sommarvistelse (veckorna 23-42).

Ansökningar som avser vintersäsongen 2024-2025 tas emot efter den 1 augusti 2024

.......................................................................................................................................   

 

Stefans stuga består av två lägenheter (8 resp. 6 bäddar). 

Stefans Stuga ingår i Stefan Paulssons cancerfond. Stefan, som gick bort i februari 2008, hade en speciell relation till Lindvallen. Därför är det en önskan från Lindvallen och SkiStar att få hedra minnet av Stefan i Stefans anda: Med Omtänksamhet, Generositet, Engagemang och Glädje.

Stefans Stuga är resultatet av många människors och företags engagemang. Vissa har haft en personlig relation till Stefan, andra vet vad det innebär när sjukdomen drabbar. Gemensamt för alla är viljan att bidra till en plats för positiva upplevelser och goda minnen. En plats där familjer som drabbats av cancer kan koppla av, umgås, uppleva och vara tillsammans.

Läs mer om Stefans stuga

Läs mer om sommaren och hösten i Sälen

Filmen om Stefans stuga

image00004_small.jpg

image00006_small.jpg

 

stefans stuga