Stefans stuga

Intill Snötorget i Lindvallen ligger Stefans Stuga, ett specialdesignat och liftnära boende, med avsikt att bli en plats där familjer som drabbats av cancer kan koppla av, umgås, uppleva och vara tillsammans.

 

stefans stuga_inne.png....................................................................................................................................

För öppettider på SkiStars anläggning i Sälen, se Skistars hemsida.

Nya ansökningar för kommande vintersäsong 2022-2023 tas emot fr.om. 1 augusti.

.......................................................................................................................................   

 

Stefans stuga består av två lägenheter (8 resp. 6 bäddar). 

Stefans Stuga ingår i Stefan Paulssons cancerfond. Stefan, som gick bort i februari 2008, hade en speciell relation till Lindvallen. Därför är det en önskan från Lindvallen och SkiStar att få hedra minnet av Stefan i Stefans anda: Med Omtänksamhet, Generositet, Engagemang och Glädje.

Stefans Stuga är resultatet av många människors och företags engagemang. Vissa har haft en personlig relation till Stefan, andra vet vad det innebär när sjukdomen drabbar. Gemensamt för alla är viljan att bidra till en plats för positiva upplevelser och goda minnen. En plats där familjer som drabbats av cancer kan koppla av, umgås, uppleva och vara tillsammans.

Läs mer om Stefans stuga

Läs mer om sommaren och hösten i Sälen

Filmen om Stefans stuga

Stefans syuga

st stst stststststst

stefans stuga