RCC Syd söker ordförande till patient- och närståenderådet

Sidan publicerades 7 juni 2018

RCC Syds nuvarande patient- och närståenderåd avslutar sitt uppdrag efter sommaren och i samband med detta behöver vi ha en ordförande på plats, med start i början av oktober. Du som söker ska ha erfarenhet av samordning, kommunikation och att leda arbetsgrupper och kommer under hösten vara delaktig i bildandet av vårt nya patient och närståenderåd. Som ordförande driver du de frågor som rådet beslutar om och är sammankallande och fastställer dagordning för rådets möten.

samtal

Vidare ska du som ordförande stödja patientföreträdare i rådet, delta i Regionalt cancercentrum syds återkommande patientföreträdareutbildning, processutvärderingar och evenemang samt samverka med patient- och närståendeföreträdare inom RCC Syds diagnosprocesser. Arvode utgår enligt överenskommelse.

Välkommen att skicka in en intresseanmälan där du beskriver varför du vill vara ordförande för patient och närståenderådet. Har du frågor kontakta Christina Landegren, verksamhetsutvecklare Regionalt cancercentrum syd på telefon 046 275 23 50 eller via e-post. christina.landegren@skane.se

Här kan du läsa mer om patient- och närståenderådet. 

Anmälan skickas till rccsyd@skane.se senast den 21 juni 2018.