Om rehabilitering efter blodcancer

Välkommen till en temaföreläsnings-eftermiddag den 15 april mellan klockan 14.00-17.00 om stöd och rehabilitering efter en blodcancerbehandling. Föreläsningen kommer att äga rum i Lindhagasalen på Ängelholms sjukhus i Ängelholm i nordvästra Skåne och direktsänds dessutom digitalt.

Tid: 15 april 14:00 - 17:00

Plats: Lindhagasalen på Ängelholms sjukhus

Det är Blodcancerförbundet och Blodsjukas förening i Södra sjukvårdsregionen som bjuder in till denna eftermiddag i samverkan med Cancerrehabilitering Skåne Online Ängelholms sjukhus och Svensk förening för psykosocial onkologi och rehabilitering (SWEDPOS).
Vi kommer att få kunskap om hur vi kan delta i cancerrehabilitering på distans via digitala verktyg. 

Föreläsare

Föreläsare/moderator är Patrik Göransson enhetschef vid Cancerrehabilitering Skåne Online, Ängelholms sjukhus. Patrik kommer att prata om psykologisk-, fysisk- och social rehabilitering, fatigue och hjärntrötthet, kost och näring, sexuell hälsa och existentiella frågor.

När

måndagen 15 april klockan 14.00 -17.00 med paus/fika under denna tid.

För vem

Medlemmar i Blodcancerförbundet, andra cancerberörda i Södra sjukvårdsregionen och även nationellt.

Lokal

Lindhagasalen på Ängelholms sjukhus som rymmer 110 platser. Föreläsningarna kommer också att sändas digitalt för deltagande på distans via Internetlänk som kommer att finnas här på denna sida inför programmet.

Läs mer och anmäl dig