Prenumerera på nyheter

RCC erbjuder flera sätt att hålla sig uppdaterad med vad som inom det nationella och regionala cancerarbetet.

RCC Stockholm Gotlands nyhetsbrev

Vi publicerar regelbundet nyhetsbrev där du kan bland annat läsa om olika projekt, kompetensutveckling/utbildningar, vårdprocesser och informationsstöd för utveckling av cancervården i Region Stockholm och Region Gotland. Nyhetsbrevet vänder sig primärt till yrkesverksamma inom cancervården och primärvården men även till vårdens beslutsfattare.

Personuppgiftsbehandling

Innan du registrerar din prenumeration vill vi att du ska veta hur vi hanterar dina personuppgifter och hur du kan ändra de uppgifter som du registrerar.
RCCs integritetspolicy.

Om du inte längre vill prenumerera på RCC Stockholm Gotlands nyhetsbrev behöver du bara klicka på länken "Avsluta prenumeration" längst upp i nyhetsbrevet.

Du kan även begära information om de uppgifter som finns lagrade om dig, eller begära att få uppgifter uppdaterade eller raderade, genom att kontakta regionaltcancercentrum.hsf@regionstockholm.se

 

Anmäl dig som prenumerant till Stockholm Gotlands nyhetsbrev

 

Övriga nyhetsbrev du kan prenumerera på:

 

Fredagsutskicket ”Senaste nytt” är sammanställning av veckans nyheter på cancercentrum.se

Ett bra sätt att hålla sig ajour med nya och uppdaterade vårdprogram och MVP, regimer med mera är att prenumerera på ”Senaste nytt”. Här har du möjlighet att välja de ut de områden du är intresserad av att bevaka: en viss diagnos, ett visst RCC eller övrigt som exempelvis INCA/kvalitetsregistret eller vårdförlopp. Det skickas ut varje fredag.

Prenumerera på fredagsutskicket