Rekordstort intresse för det uppdaterade vårdprogrammet för cancerrehabilitering

Sidan publicerades 20 november 2023

Intresset för lanseringen av det uppdaterade vårdprogrammet för cancerrehabilitering är rekordstort. Närmare 700 personer har anmält sig till webbinariet den 27 november där bland annat uppdateringarna i vårdprogrammet kommer att presenteras närmare.

– Det känns glädjande att så många redan nu har visat ett stort intresse och engagemang. Mottagandet av det uppdaterade vårdprogrammet har hittills varit mycket positivt, säger Ylva Hellstadius, ordförande för den nationella vårdprogramsgruppen för cancerrehabilitering. 

Under webbinariet kommer uppdateringarna som har gjorts i vårdprogrammet att presenteras. Utöver detta kommer även exempel på rehabiliteringsinsatser på grundläggande, särskild och avancerad nivå presenteras från verksamheter ifrån tre olika regioner. Det är ett tillfälle för deltagarna att inspireras av hur andra kliniker runt om i landet jobbar strukturerat med cancerrehabilitering.

Webbinariet äger rum den 27 november mellan 13.00-15.00 och den sista anmälningsdagen är den 23 november. Missa inte att anmäla dig om du inte redan har gjort det.

Agenda och anmälan till webbinariet

Det uppdaterade nationella vårdprogrammet för cancerrehabilitering