MENY

Ny version av appen Cancervård

Sidan publicerades 15 februari 2018

Vi har uppdaterat vår app Cancervård med de senaste vårdförloppen och vårdprogrammen samt med datum då de fastställdes. Du som har automatisk uppdatering bör redan ha fått den nya versionen.

Appen cancervård Regionala cancercentrum RCCOm du har inställningen automatisk uppdatering av appar på din mobiltelefon behöver du inte göra någonting. Har du inte automatisk uppdatering behöver du installera den nya versionen manuellt. Det gör du på IPhone via App Store och på Android via Google Play.

Appen Cancervård är utvecklad för både mobiltelefoner och surfplattor. Den senaste versionen för IPhone heter 1.0.4 och för Andriod 1.5. Den uppdaterade versionen finns även för Windows och är optimerad för Windows 8. Windows 10 kräver en omfattande utveckling av appen. Troligtvis kommer vi inte att satsa på det, eftersom antalet Windowsanvändare är väldigt lågt.

Vårdförlopp och nationella vårdprogram

Mobilappen har tagits fram för att öka tillgängligheten till standardiserade vårdförlopp (SVF) och nationella vårdprogram. Appen gör det enklare för vårdens medarbetare att hålla sig uppdaterad om innehållet i vårdförloppen och den senaste kunskapen om vad som utgör bästa möjliga cancervård.

Ladda ner mobilappen Cancervård


Sidan uppdaterad: 15 februari 2018