Lunchwebbinarie: Nya nikotinprodukter- Vilka är de och vad vet vi om dess hälsoeffekter?

Regionala cancercentrum uppmärksammar European Week Against Cancer med fem digitala lunchföreläsningar med fokus på cancer och levnadsvanor. Föreläsningar hålls av med experter inom olika ämnen 27–31 maj. Målgrupp är cancervården, primärvården och intresserade tjänstepersoner.

Tid: 31 maj 12:10 - 12:50

Plats: Online

Föreläsare: Magnus Lundbäck, Hjärtläkare och docent, Danderyds sjukhus

Nya nikotinprodukter inklusive e-cigaretter och vitt snus har blivit mycket vanligt, framförallt bland unga människor. Vad vet vi om dessa produkters inverkan på hälsa och vad behöver vi ta reda på? Kan man få stopp på den oroande utvecklingen på något vis?

Föreläsningarna sker i Microsoft Teams. Du behöver inte anmäla dig, utan klickar bara på länken nedan 12:10-12:50. Det är samma länk hela veckan.

Länk till lunchföreläsningarna: Klicka här för att ansluta till mötet

Varmt välkommen!
Nationella arbetsgruppen för cancerprevention

 

Teams fungerar bäst om du har det som app i datorn. Det finns också en app du kan ladda ner i din telefon. Det går också att logga in direkt via webben, utan att ha en app. Då fungerar webbläsarna Chrome eller Edge bäst. Om du ansluter via webben kan du behöva fylla i dessa uppgifter för att komma in i mötet:
Mötes-ID: 342 042 975 80
Lösenord: jEvpyV

Om ljudet inte fungerar eller något annat strular så brukar det ofta lösa sig om man loggar ut ur mötet och sedan ansluter på nytt. Man kan också kontrollera att man har valt "Datorljud" vid anslutning (det brukar vara förvalt).
Kontakt: ellen.brynskog@vgregion.se