Vad du behöver veta om Min vårdplan - digitalt möte för patienter, närstående och intresserade

Min vårdplan är ett nationellt verktyg via 1177 som riktar sig till patienter och närstående, för ökad delaktighet i cancervården. Regionala cancercentrum i samverkan bjuder in till digitalt informationsmöte om Min vårdplan där alla som är intresserade har möjlighet att få veta mer om tjänsten.

Tid: 27 oktober 17:30 - 18:30

Plats: Online

Vi kommer bland annat att ta upp följande frågor till diskussion:

  • Vad är Min vårdplan?
  • Vem kan få Min vårdplan?
  • Hur är det att använda digital Min vårdplan via 1177?
  • Utvärdering av konceptet

För att utveckla Min vårdplan vill vi som tar fram tjänsten samarbeta med dig som är eller har varit drabbad av cancer, som patient eller närstående. Både före och efter mötet finns möjlighet att lämna in feedback till oss via epost: claire.micaux@regionvasterbotten.se

 

Föranmälan behövs ej.

Plats: Teams, anslut via denna länk: Klicka här för att ansluta till mötet

Eller anslut genom att ange ett mötes-ID:
Mötes-ID: 344 900 444 952 Lösenord: Mfciqn

Praktisk information inför möte via Teams

Koppla gärna upp dig 10-15 minuter innan mötet börjar och kontrollera att allt fungerar. Du kan välja att ansluta via webläsare om du inte har Teams-appen installerad på datorn eller telefonen. Under mötet vill vi att du har din mikrofon avstängd, men du kan du ställa frågor och kommunicera med övriga deltagare på två sätt. Antingen klickar du på chatt-bubblan och skriver din fråga i chatten, eller så klickar du på ”Reaktioner” och sedan på symbolen med en hand. Om du räcker upp handen får du ordet av ordförande. Kom ihåg att sätta på mikrofonen när det är din tur att prata och sen stänga av den igen.