Vårdutvecklare med inriktning mot cancerprevention

RCC Norr söker en vårdutvecklare med inriktning mot cancerprevention. I rollen ingår att vara processledare för RCC Norrs övergripande cancerpreventionsarbete, inom norra sjukvårdsregionen.

Som vårdutvecklare samarbetar med representanter från regionernas folkhälsoenheter och med de sjukvårdsregionala processledarna inom olika diagnosområden.

Du representerar norra sjukvårdsregionen i den nationella arbetsgrupp för cancerprevention som finns inom ramen för landets sex Regionala cancercentrum i samverkan.

Du stödjer även det sjukvårdsregionala utvecklingsarbetet inom cancervårdens processer genom att ta initiativ till och medverka i olika förbättringsprojekt.
Kunskapsområdet står under ständig utveckling och RCC:s arbetsområden beror delvis på uppdrag från staten och sjukvårdsregionen. Arbetets innehåll kan därför förändras över tid.

Kvalifikationer

För tjänsten behöver du ha en medicinskt inriktad högskoleutbildning såsom sjuksköterska, fysioterapeut eller annan utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du har erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården. Erfarenhet från cancervård och/eller forskning och utveckling är meriterande. Vi ser gärna att du är disputerad.

Som person är du intresserad av förbättringsarbete, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du har ett analytiskt tänkande, förmåga att ta initiativ och att självständigt kunna driva och slutföra projekt.

Du kan leda arbetsgrupper och är kommunikativ, med god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Du är engagerad, noggrann och tar gärna ett helhetsansvar både för det egna arbetet och för verksamheten i stort, tillsammans med kollegor.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2021-06-10

Arbetsgivarens referensnummer: A1032023

Ansök här i samarbete med Offentligajobb

Upplysningar

Anna-Lena Sunesson
Enhetschef
090 - 785 70 81
annalena.sunesson@regionvasterbotten.se