MENY

Samordnande kontaktsjuksköterska för patienter med urologisk cancer

Tjänsten är en visstidsanställning, 100 % under två år, med eventuell möjlighet till förlängning. Den anställde placeras vid kirurgkliniken i sin hemregion. Arbetstiden är förlagd till RCC Norr i Umeå minst två dagar per månad. Eventuella resor till och från Umeå bekostas av RCC Norr.

Arbetsuppgifter

Som samordnande kontaktsjuksköterska arbetar du med att utveckla patientprocesserna inom urologisk cancer i hela norra sjukvårdsregionen. Du samverkar med sjukvårdsregionens involverade vårdgivare inklusive enheter för avancerad hemsjukvård/palliativ vård. Tillsammans med både patienter och sjukvårdsregionens kontaktsjuksköterskor samt andra centrala medarbetare identifierar du de viktigaste områdena för fortsatt utvecklingsarbete.

Utifrån identifierade behov driver du det fortsatta utvecklingsarbetet och arbetar för att implementera förbättrade rutiner. I det kan ingå att verka för ökad användning av individuella vårdplaner, förbättrade överlämningar mellan olika vårdgivare och att stärka patienters och närståendes möjlighet till delaktighet i vårdprocessen.

Ditt arbete sker till stor del i samverkan med kontaktsjuksköterskor lokalt och regionalt men också med processledare och vårdutvecklare. Du kommer även att ha en nära samverkan med det nätverk av samordnande kontaktsjuksköterskor som finns vid RCC Stockholm-Gotland. Uppdraget innebär i sin helhet att koordinera och utveckla vården så att den utformas utifrån patientens perspektiv och de mål som fastställts i den regionala cancerstrategin.

Kvalifikationer

För detta arbete behöver du vara legitimerad sjuksköterska med lång erfarenhet inom cancervård eller urologisk vård. Specialistutbildning och akademisk utbildning, helst på magisternivå, samt projektledarutbildning är meriterande.

Du har dokumenterad erfarenhet från att självständigt leda och driva projekt och goda kunskaper inom förändringsarbete.

Du är en proaktiv, nytänkande och förbättringsfokuserad person som vill driva utvecklingsarbetet framåt. Du tycker om att samarbeta och är van att arbeta med förbättringar tillsammans med andra i team, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Ditt arbetssätt är strukturerat och resultatinriktat och du har förmågan att ta egna initiativ och att ta ansvar för en arbetsprocess även om ramarna ibland kan upplevas otydliga.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2019-10-30

Arbetsgivarens referensnummer: A907593

Ansök här i samarbete med Offentliga jobb.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Upplysningar

Anna-Lena Sunesson
Verksamhetschef
090 - 785 70 81
annalena.sunesson@regionvasterbotten.se

Fackliga kontaktpersoner

Gunilla Andersson
Vision
090 - 785 00 00
gunilla.andersson@regionvasterbotten.se


Sidan uppdaterad: 14 oktober 2019