Handläggare med chefsstödsuppdrag

Som handläggare med chefsstödsuppdrag vid RCC Norr ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många.

Du arbetar med ett nationellt kvalitetsregister inom cancerområdet. Du ingår i ett stödteam vid RCC Norr, som har ett gemensamt huvudansvar och en koordinerande funktion i samarbete med registerstyrgruppen för diagnosspecifikt register.

Arbetet innebär också att du är ett stöd för RCC-personal i andra delar av landet som arbetar inom samma diagnosgrupp. Även arbete med sjukvårdsregionala kvalitetsregister inom cancerområdet, där andra RCC har det nationella uppdraget, kan ingå i arbetsuppgifterna.

Uppdraget som chefsstöd innebär att du ger administrativt stöd åt chef och medarbetare vid RCC Norr. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat ekonomiadministration inklusive fakturahantering, viss personaladministration, dokumenthantering, mötesplanering samt att vara sekreterare vid möten. Kunskapsområdet står under ständig utveckling och RCC:s arbetsområden beror delvis på uppdrag från staten och regionerna. Arbetets innehåll kan därför förändras över tid.

Kvalifikationer

Du har hälso- och sjukvårdsutbildning alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt arbetslivserfarenhet som bedöms vara relevant för tjänsten. Lämplig bakgrund kan vara sjuksköterska, undersköterska, vårdadministratör eller medicinsk sekreterare med mångårig erfarenhet. Erfarenhet av arbete inom cancervården är meriterande, liksom vana av registerarbete eller arbete på IT-plattformen INCA.

Som person har du lätt för att kommunicera med din omgivning och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt och förutsätter att du är lyhörd, har god samarbetsförmåga och är flexibel i kombination med integritet och omdöme. Du är serviceinriktad, har förmåga att ta egna initiativ och är lösningsorienterad.

Du har god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, då du kommer att arbeta löpande med olika uppgifter parallellt med varandra. Du känner glädje i att vara en del av ett team och tar gärna ett helhetsansvar både för det egna arbetet och verksamheten i stort, tillsammans med kollegor.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2022-08-22

Arbetsgivarens referensnummer: A1140105

Ansök HÄR

Upplysningar

Anna-Lena Sunesson
Enhetschef
090-785 70 81, 070-397 70 81
annalena.sunesson@regionvasterbotten.se

Katarina Örnkloo
Sektionschef
090-785 68 80
katarina.ornkloo@regionvasterbotten.se

Fackliga kontaktpersoner

Visions expedition
090-785 89 79