Verksamhetschef Filippa Nyberg avslutar sitt uppdrag vid RCC Uppsala Örebro

Sidan publicerades 17 november 2017

Till RCC samarbetspartners

För några dagar sedan blev det klart att jag kommer att avsluta mitt uppdrag som verksamhetschef för RCC Uppsala Örebro. Beslutet är personligt, min professionella cirkel sluts när jag nu går tillbaka till det sjukhus där jag började min läkar- och forskarbana. Det har varit ett svårt beslut eftersom jag trivs mycket bra med arbetet på RCC, men samtidigt är jag säker på att fortsättningen blir god.

Under de snart två år jag har arbetat på RCC, har jag haft många tillfällen att bli imponerad, inspirerad och intresserad av hur vi tillsammans kan göra viktiga framsteg för att patienter med cancer ska få en jämlik och bra vård i hela vårdförloppet. Det finns mycket kraft och kunskap i organisationen.

Vad händer nu? Samverkansnämndens beredningsgrupp har påbörjat en process där man utser en tillförordnad verksamhetschef och tills vidare fördelas ”mina” uppgifter inom RCC:s ledningsgrupp.

För mig är arbetsplatsen RCC Uppsala Örebro med alla sina kontaktytor lokalt, regionalt och nationellt, en fantastisk erfarenhet både mänskligt och professionellt och jag är stolt över att ha fått arbeta där.

Varmt lycka till i ert viktiga arbete! 

Filippa Nyberg